Spoštovani kupec

Naša spletna trgovina ponuja več različnih načinov plačila in dostave. Način plačila in dostave si lahko izberete v procesu nakupa.

 

Plačilo s plačilnimi oz kreditnimi karticami

Ta način eden izmed najbolj varnih načinov plačevanja na svetu. Omogoča, da plačujete z različnimi kreditnimi karticami.
Varovan dostop; podatki varovani preko sistema Braintree ; Strošek bančnih transakcij 0,5€ + 2%€ se prišteje vrednosti nakupa.

 

Plačilo po povzetju ( do nadaljnega ni mogoče - previsoki stroški Pošte Slovenije za kupca in prodajalca)

Plačilo po povzetju oz. ob prevzemu izdelkov vam omogoča, da izdelek plačate šele, ko vam ga dostavijo na dom. Izdelek plačate osebi, ki ga dostavi.

V primeru, da vas ni doma, vas bo izdelek čakal na pošti oz. v distribucijskem centru . Plačali ga boste ob prevzemu.
V primeru prevzema izdelkov po poštnem povzetju plača kupec tudi poštne stroške nakazila kupnine trgovcu, ki jih zaračuna Pošta Slovenije po veljavnem ceniku

Kupec je po Obligacijskem zakoniku naročen paket dolžan prevzeti in plačati odkupnino. V primeru neprevzetega paketa stranki zaračunamo stroške neprevzetega paketa in stroške vrnitve paketa.  (Obligacijski zakonik: člen 503)

 

Plačilo po predračunu

Plačilo po predračunu vam omogoča, da naročene izdelke plačate preko spletne banke ali osebno na banki. Po elektronski pošti boste ob naročilu dobili vse potrebne podatke za plačilo.
To je najcenejši nakup z najnižjo možno poštnino in največjim možnim popustom. Brez provizije banke !

 

 

PayPal plačila

Sprejemamo plačila preko PayPal ! Strošek bančnih transakcij 2% se prišteje vrednosti nakupa.

 

Leanpay, nakup s plačilom na obroke v trenutku

Leanpay ne zahteva obiska banke in papirne dokumentacije ter je urejen v trenutku.
Vizija podjetja Leanpay je kupcem olajšati nakupe proizvodov in storitev trajne vrednosti ter zagotoviti upravljanje z obročnimi plačili na enostaven način. Kupujte lažje in preprosteje. Strošek ponudnika Leanpay je 1%.

 

Dostava

Dostava

Trgovec bo naročene izdelke dostavil uporabniku (kupcu) v dogovorjenem roku. Pogodbeni partner Trgovca za dostavo pošiljk je POŠTA SLOVENIJE. Trgovec si pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil učinkoviteje in za enako ceno.

V primeru prevzema izdelkov po poštnem povzetju plača kupec tudi poštne stroške nakazila kupnine trgovcu, ki jih zaračuna Pošta Slovenije po veljavnem ceniku.

Cena dostave:

nakup do   24,40€ z DDV = 4,86€ (z DDV)
nakup nad 24,41€ zDDV = 7,20€ (z DDV)
Dodatnih stroškov z zvezi z dostavo kupec nima.

Za dostavo in oblike plačila NE obstojajo nobene omejitve za naslove v Sloveniji. Dostavlja Pošta Slovenije z redno pošto, trgovec sprejema vse oblike plačil, ki so zgoraj navedene.